Shake your tambourine

2010-07-26 | 05:27:11
Fést i sängen ;PppPpPppPPPppPp



Photoshop

2010-07-26 | 03:36:20
Älskar att hålla på i photoshop! :D Även om jag inte är superduktig så är det kul :D Har ändrat hårfärgen på några bilder nu, haha!

Har ju inte haft så kul idag kan jag säga.. Vädret sög och hela familjen har varit seg liksom, så vi såg på Madagaskar. Haha, mami och papi ville se den och jag hade inte sett den heller. Den var okej ^^
Sitter i alla fall med bror nu och ser på segemyhr. Fan vad mycket jag har kollat på det på senaste tiden, men det är ju så jävla roligt! Speciellt när Fredrik håller på och dampar... Hahah!<3

Såg att det skulle bli bättre väder imorgon fram tills på onsdag minst, så då blir det att vara ute. Sen så åker vi ju ner till Stockholm på torsdag! Blir kul! Vi ska bo hos min syster och hennes kille och så ska vi hälsa på brorsan och hans familj såklart, gå på gröna lund och Eskilstunaparken. Hoppas verkligen det blir sol så jag kan få bli brunare :'D
Solen tar ju så sjukt mycket bättre där nere i Sverige än här uppe...



 

 


Da bananachef

2010-07-25 | 03:34:51
Alltså... Vem fan sitter klockan halv 3 på natten och photoshoppar (dåligt också!) in sitt ansikte på en banan utklädd till kock?
Jo, Ringy såklart.

Ibland orkar jag inte med mig själv.. Hahah




Nu kan jag dö lycklig

2010-07-24 | 23:37:06
Såg ju Eclipse idag så nu kan jag dö lycklig :') Så jävla bra den var :D Synd bara att man måste vänta mer än ett år på nästa film.. Och jag som suger på att vänta..

Sov ju knappt något inatt så har varit trött hela dagen (förutom på bion eftersom jag knappt kunde stänga ögonen..;) ) men jag har lyckats hålla mig vaken! Nu kommer jag förhoppningsvis kunna gå upp tidigare imorgon så jag hinner göra nåt :) Blir vädret fint ska jag sola! Sen ut och röra på mig. Huhu, har varit lite slarvig.. ;)






Twilight imorn! :D

2010-07-24 | 00:03:57
Ja, vad ska man säga? Shutter Island var väldigt rörig men i slutet förstår man allt, precis som alla har sagt till mig.
Efter vi sett ungefär en halvtimme så förstod jag hur det var, eller ja, jag sa hur jag trodde det var och så var det rätt. Har sett liknande filmer och då har det alltid varit samma grej, så det kanske inte var så svårt att lista ut :)
Den var ändå ganska bra, eller okej. Ingen film man ser två gånger om man säger så :P


Imorn ska jag i alla fall se Twilight - Eclipse på bio, äntligen!! Velat se den sen den kom på bio men ingen annan har velat se den... Men min kusin har sett den och ville gärna gå igen så det blir vi två ;D Äntligen någon med lite vett i skallen! ;)





Shutter Island

2010-07-23 | 21:46:24
Sitter och kollar på Shutter Island just nu och äter glass. Har inte hunnit så långt in i filmen än så kan inte säga vad jag tycker om den haha, men den verkar bra :)  Har fått höra en massa saker om den så får väl se om jag håller med ;)



Cirque du freak - Vampire's assistant

2010-07-22 | 01:27:29
Vi såg en film ikväll som jag aldrig hade hört talas om. Den var bra :) Vet inte om det kommit en tvåa eller om den kommer senare, har ju ingen  aning om när den här filmen kom haha, men jag tror den är rätt så ny i alla fall.



Må bra

2010-07-21 | 00:20:14
Idag har jag mest varit ute och rört på mej. Känns skönt att komma igång med det nu. Jag vill inte vara lessen mer...
Jag vill må bra.
Vet inte riktigt om jag ska göra något speciellt imorgon, om det blir en sväng in till stan eller inte. Ska i alla fall vara ute, och sola om det är bra väder :)

Åker ju till Stockholm runt den 29e och längtar som fan :) Vill bara bort från Umeå just nu...



-

2010-07-19 | 23:22:36
Play the moment.

Pause the memories.

Stop the pain.

Rewind the happiness.


Var hon vackrare än mig?

Den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut.

 

 


Middag hos moster

2010-07-17 | 15:25:29
Idag är det riktigt varmt och skönt! Blåser knappt heller, som det brukar göra här vid havet. Mår bättre idag också :)

Vi ska snart gå på middag hos min moster och kusiner. Det blir grillat såklart ;D
Senare ikväll ska vi se film och mysa! Syster och hennes sambo åker ju hem till Stockholm imorgon :(  Men vi ses snart igen! :)


Jag, glada gladis


c/o. Segemyrh

2010-07-16 | 23:43:57
Det här såg alltid jag på när det gick på TV4. Det var ju några år sen nu :)  Haha!
Älskar när Fredrik blir socker beroende!

 

 


Kallt och mörkt!

2010-07-16 | 23:13:20
Sjukt tråkigt jag har nu... Ingen Malin och så har min syster och hennes kille (som bor hos oss tills på söndag) åkt och träffat några kompisar. Sen har jag frysit hela dagen och nu är det helt mörkt ute också :o Det som brukar vara ljust hela natten nästan. Gillar det bättre :(

Ska bli bättre väder imorgon så ska försöka sola hela dagen!

Jag idag.

 

Har verkligen inget roligt att skriva om just nu. Känns ju tråkigt men antar att man inte alltid kan vara glad och ha kul. Buuuh! Ska i alla fall försöka! Är ju ändå inte så långt tills jag åker till Stockholm igen :)

 

 

 


Malin har åkt hem nu...

2010-07-16 | 15:17:15
Nu har Malin åkt hem :( Känns så sjukt tråkigt och ensamt... Hoppas på att hon kommer tillbaka snart, eller om hon åker med oss upp sen när vi åker ner till Stockholm igen. :(

Film!

2010-07-14 | 21:02:58
Kom hem från promenaden precis. Det var riktigt härligt ute! Synd bara att myggen förstör :(
Imorgon blire ju lätt stranden hela dagen! Men snart ska vi kolla på en film, som är baserad på en verklig händelse.


An American Crime


Aprikos, aprikos, aprikos...

2010-07-14 | 19:39:55
Hihi, fick precis en jättefin klänning från Vila av min syster! En aprikosfärgad... ;)
Nu ska vi ut och gå!

RSS 2.0