Förklaring om allt..

2010-11-30 | 01:44:18
Åkte till vetrinären med Söt tidigare idag men han kunde inte göra något för att rädda henne. Hon hade antaligen brytit ryggen eller skadat en eller flera nerver under anfallet så hon var delvis förlamad. Hon kunde varken äta eller dricka själv, inte ens kissa eller tvätta sig.
Hon låg på samma ställe ett dygn, och hon såg ut att ha mer och mer ont. Det var så hemskt att se :(
Jag visste att det skulle vara jobbigt att se henne somna, men jag ville följa med, och klia henne på kinden som hon alltid blev lugn av, jag ville inte att hon skulle vara rädd.. Men det hjälpte inte när hon fick den lugnande sprutan, hon sprattlade så mycket hon kunde, för att sticket gjorde ont.. Det va så sjukt hemskt att se vetrinären hålla fast henne medans, och jag höll på att spy och svimma.. Klarade inte av att vara i det lilla rummet och gick ut och satte mej, men mamma sa att Söt somnade direkt. Nu lider hon inte mer.


Igår...
Just nu känns livet värdelöst.. Jag känner mej värdelös. Har varit sjuk i veckor nu, och just nu är det som sämst..
Och så Söt.. Bland det värsta jag varit med om.

Just nu är allting dåligt. Nästan allting.. Grejen är att jag slutade med p-piller och antidepresiva för ungefär 3 veckor sen, så jag har haft humörsvängningar (som min pojkvän mest fått ta, tyvärr.. :( ) och varit allmänt depp, jobbig, sur osv.. Och allt som hänt senaste dagarna, allt byggs bara på mer och mer.. Men jag vet att det kommer att bli bättre. Det tar bara lite tid, att bygga upp sig själv igen, imunförsvaret speciellt. Om jag inte är sjuk hela tiden är det lättare att fungera bättre psykiskt också eller vad man ska säga. Det där med antidepresiva har också fått mej att bli cp dom senaste veckorna.. Jag gjorde som jag inte fick göra, jag skulle enligt läkaren trappa ner långsamt fram till sommaren, men jag glömde bort dom några dagar, och kände inte att jag måde illa eller så (som jag annars gjort när jag glömt ta en dag). Men dom biverkningarna kom senare, men jag borde inte känna av det så mycket snart? Så jag vet att det kommer bli bättre.
Tack i alla fall alla fina vänner familj och min pojkvän för att ni finns här för mej, även när jag inte beter mej som bäst.. Och förlåt för när det händer :( <3

Vila i frid Söt

2010-11-30 | 01:14:02
Vila i frid min älskade lilla kanin
16 september 2010 - 29 november 2010

Jag hoppas att du är och skuttar på en grön äng nu, och äter massor av sallad och blir kliad på kinden som du älskade<3

Jag saknar dig.


hemsk natt

2010-11-29 | 05:33:52
Har haft lilla Söt brevid mej hela natten eftersom hon behöver lugn och ro och jag måste hjälpa henne äta och framförallt dricka.
jag tror hon har epilepsi. hon började sprattla och rycka och pipa som fan i några minuter, och nu kan hon inte röra bakbenen... igen :( blir det ingen förbättring under dagen blir det vetrinären idag.. men dom gör ju fan bara en sak :'( 
har nog inte gråtit så mycket på rätt länge nu...

Söt...

2010-11-28 | 20:09:26
Söt ligger i min säng och kan inte röra bakbenen.. Jag tror att hon har epilepsi. Det ser verkligen ut som det, hon fick ett sånt "anfall" idag för ett par timmar sen och det har hänt en gång förut. Hon kunde gå dagen efter precis som vanligt.
Det känns så jävla hemskt att se henne, när hon ligger där och sprattlar och piper.. Hon ser ut att ha så ont. :( Jag måste till vetrinären. Jag vill bara att hon ska bli bra :(
e rädd att gå dit för jag vet vad dom antagligen kommer säga..


Shocking news!

2010-11-28 | 05:41:15
Ja, jag kan inte sova, det är därför jag e vaken halv 6 en söndag. Linus har smittat mej så jag e superförkyld nu igen, tack bror! :)
Anyway, jag ligger och kollar på Bambi (svenska), haha! Stampe e ju så söt<3 Hela filmen e faktiskt söt, även fast det knappt händer något..
Och ni vet skunken, Blomma? Först är den ju liten, tjejig och söt, sen går hon i ide och när det blir vår igen så träffar hon Bambi och Stampe. Rösterna har såklart ändrats eftersom dom blivit äldre, men då har dom gett skunken, Blomma, en killröst?! Störde mej på det några minuter men sen hoppar det ut en annan skunk ur en buske, som också är en tjej och dom blir typ halvkära. Då visar det sej att Blomma var en kille hela tiden?! VA!? Sen närdå?! Det ska vara en tjej!? Va ere här?!

Jag borde sova...

-

2010-11-27 | 04:57:45
Varför ska allt vara så svårt och komplicerat jämt..?

Idag och igår - IKEA är drygt!!

2010-11-23 | 19:30:02
Yo!
Hade en riktigt dålig dag igår, var på super argt humör eftersom mopeden som jag var tvungen att ta till bussen fuckade både på ditvägen och hemvägen.. Inget kan få mej att bli lika arg som mopeden tror jag..  *ryser*

Idag städade jag till ninerna och gjorde jättesnyggt :) Älskar att se dom så glada!<3
Runt 3 tog jag en powernap, eftersom jag var så trött! Vilket i för sig var konstigt eftersom jag sovit runt 12 timmar.. :S Eller när man pratar om mej så är det inte så konstigt.. Vaknade först och skulle gå upp, men så somnde jag igen! Vilket jag fick ångra eftersom jag drömmde en asdryg IKEA-dröm... :( Usch! Allt såg likadant ut överallt och mamma blev aldrig klar.. Precis som när vi e på IKEA irl.

Gjorde i alla fall mat sen och nu spelar jag med Jhonny bara :)

Vaknade sent -.-

2010-11-20 | 16:22:37
Fuuuuu! Vaknade 3 idag! :( Ställde alarm 3 gånger vid 11 men vaknade inte! Tror jag måste ha stängt av larmen i sömnen igen.. Aja, ska inte göra något idag, men jag mår i alla fall lite bättre :)


 


Gör testet annars blir Ձ๏11 inget bra år ...

2010-11-20 | 01:01:27

Fullstädigt namn: Amanda Johansson
Födelsedag: 13/12
Ögonfärg: Gröna.
Hårfärg: blond + lite råsa<3
Högerhänt/vänsterhänt: högerhänt :o


Favorit:

Sport: Sova
Helgdag: Lördag
Årstid: Sommar


Har du någonsin:

Varit kär: Ja..
Blivit dissad: som fan haha
Sovit utomhus: inte på natten
Sett en död människa: Nej, men man undrar ju med alkisarna på Vasaplan O.o
Retats: eheh (a)This or that
:

Pepsi/cola:
cola
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar
Tv/film: Film, om det inte e South Park, himym, bigbang theory
Gitarr/trummor: gitarr
Adidas/nike: nike kanske haha


Senaste du:

Skrattade:nån timme sen.
Grät:nyss haha
Filmen du såg: Spider Man 3
Drog ett skämt:Hela tiden haha
Sjöng en sång: Några timmar sen :o


Har du under den senaste månaden:

Kysst någon: Ja
kramat någon: Ja
Bakat: Ja
Viljat dö: Typ, iaf kännts så ett litet tag.

Hår, hårigt, hårigast

2010-11-19 | 21:00:49

 

 

Mår inte bra så orkar inte ta bilder nu..

Gjorde i alla fall dom här två :) Och lite rosa i mitt hår, lite svagt sådär;)


Bra grejjer

2010-11-19 | 16:11:44
Hej hej! :D Korta löshåret blev bra! ^_^  Fick min vit toning och rosa hårfärg idag också, så ska gå och slänga in den vita :D Hopper det blir bra..! Wish me luck.. *_*


Eeh, juste, mitt hår ser rätt vitt ut på bilder, men irl så e det lite gula pigment kvar fortfarande! Så det är därför jag fortfarande bleker :D Klart!

2010-11-18 | 22:16:17
Klar med håret! Men eftersom jag inte ska ha det imorgon så fönar jag det inte nu. Tänkte vara lite skonsam mot det i alla fall :) Får se imorgon hur det blev helt enkelt.

Nu ska jag äta choklad och bli lycklig :3


Färgar löshår!

2010-11-18 | 20:21:10
Färgat mitt kortare löshår ljust nu :)

 

 

 

 

Nu ska jag fortsätta äta min pizza och skölja ur håret om 40min!


Torsdag

2010-11-18 | 17:04:22
Blubb! Har inte gjort något jag tänkte göra idag! Men jag måste dammsuga, annars får jag smisk av mami :)
Haha, typ sant..

Mår bättre idag, inte lika illamående, så det känns skönt! Men tror jag e hemma imorgon ändå.. Ska skärpa mej nästa vecka!<3

Sen idag ska jag bleka några gamla "löshårsbitar" som blivit typ lila haha! Dom är lite kortare än det jag har nu, vilket är bra eftersom mitt egna hår är uppklippt vill jag ha lite olika längder på löshåret också, men utan att klippa det! ;)
Min rosa färg och vit toning har inte kommit än, men dom får se till att göra det innan helgen! Nåde dom annars..! *hytter med näven*

Bestämde igår att jag ska göra en ny coon som ska vara rosa och blond! ^_^


Sådär

2010-11-18 | 00:08:36


RSS 2.0