Kaninungarna är 2 veckor idag!

2010-09-30 | 16:17:31
Här är en liten video på Stampe och Druvans 3 små ungar när dom kryper runt på mattan! :)



Kaninungarna är 2 veckor idag!

2010-09-30 | 16:17:31
Här är en liten video på Stampe och Druvans 3 små ungar när dom kryper runt på mattan! :)



Awesome!

2010-09-29 | 22:00:06
Idag hade jag prov i svenska och jag var awesome! Tror jag i alla fall..
Sen har jag gått och haft sjukt ont i öronen och halsen.. Det vägrar verkligen försvinna!! Riktigt irriterande.. Kan varken äta eller dricka normalt :(
Efter skolan var jag med Jhonny ett tag :) Vi såg nya predator filmen, fast hann inte se klart hela, men den var i alla fall bra så långt vi kom :D Ska se klart den imorn eller fredag :)

Sen ikväll har jag gosat med kaninungarna såklart. Dom växer mycket på bara en dag! Dom skuttar/kryper runt mera nu också.
Nu ska jag gå och våga håret lite så jag slipper fixa så mycket med det imorn på morgonen!


Haha älskar min mobilkamera <333333 not. Allt blir typ gult och fult.


En vanlig tisdag

2010-09-28 | 12:43:10
Sitter i skolan och har rast. Har bara en lektion kvar :D Medieproduktion, men den börjar 14:10 så det e ett tag kvar. Har inget speciellt att göra eftersom dom andra har engelska, så jag får väl jobba med något annat eller ba chilla i soffan ;D

Höll verkligen på att frysa ihjäl imorse! Iskallt var det. Man känner verkligen att vintern e påväg nu redan i september.. Tycker det e lite väl tidigt :o Norrland glömde hösten typ..? Kommer aldrig vänja mej vid det!

Sen vid halv fyra slutar jag så då åker jag med mamsen och papsen hem. Måste plugga lite till provet imorn. Sen ska jag inte göra något speciellt, men gosa med kaninungarna ska jag i alla fall! Dom e så sjukt söta! Man blir beroende..



Trött, tröttare, tröttast!

2010-09-27 | 19:05:07
Blubb blubb blubb! Sitter i sängen med färg i håret och gör ingenting! :D Eller.. Ska kolla på en historiauppgift.. Inte kul alls men det måste göras.
Blir bara att fixa med håret och ligga framför TV:n och datan ikväll. Lär ju ändå somna tidigt så trött som jag e!


Jag i torsdags..


Kaninungarna

2010-09-26 | 16:51:52
*puh!* Direkt Jhonny åkte hem idag så började jag städa till kaninerna. Gud vad söta ungarna är! Tog massor med kort också :) Den största har även öppnat ögonen idag/inatt! Supergulligt! Idag är dom 10 dagar gamla.

Största ungen med "luffarprickarna" på ryggen.

 

Mellanstora ungen.

 

Den vita och minsta ungen.

 

Alla tre :)

 

Alla tre :)

 

Hihi<3

 

Kaninbloggen: http://vitskarskaninuppfodning.blogg.se/


Är i skolan och vill äta penne.

2010-09-24 | 12:31:09
Sitter i skolan just nu och har egentligen lunch, men ingen ska äta.. Ingen lust alls att gå dit själv heller. Och vi skulle få penne :(  Lärde mej det ordet idag fan! Det e pasta. Och jag får ingen :'( Haha känner mej gnällig xD Trött e jag i alla fall så det e väl därför..
Färgade håret under luggen igår också :) Blont. Och blonda slingor längst fram. Har inga bilder efter färgningen men dom långa slingorna e på clips så prövade lite igår innan färgningen :)

Haha, innan färgningen.

 

Sen så måste jag fota kaninungarna imorn! Dom är ju 8 dagar nu så dom öppnar nog ögonen snart :D

Lite hår har dom fått också :D Och så piper dom lite smått när man kikar på dom. Kollar ju till dom en gång om dagen så att allt är bra :) Så söta dom är! Råsa kaniner ;) Haha, men man ser ändå att det är kaniner, på öronen. Och lilla nosen :D  Så söööta! <3

 

Markus hälsar! :)  (inte viktor!)


Back to school

2010-09-23 | 17:54:50
Första dagen i skolan igen efter att ha varit borta nästan två veckor. Kändes sådär.. Kul att se alla men förjävligt att gå upp så tidigt! Men jag kommer väl in i det igen snart :)
Hade tänkt färga min underlugg och lite längst fram i håret blont. Ska nog göra det idag. Hoppas det blir bra bara för imorrn ere skolfoto haha ^^ Sen ska jag till Jhonny efter också :) <3 Blir mys :D Och wow, hehehe *cp face*  Vi e nördpar :D

Har bara ätit en macka till frukost och en kaka i skolan idag så e hungrig! :o Ska få mozarellapizza :D Och cola såklart..! Går ju inte att leva utan!


Jag såg ju pigg ut när jag kom hem idag..


Ungarna har kommit!

2010-09-16 | 23:49:14
Druvan har fött sina ungar!! :D 3 stycken vad vi kunde se, som levde. Kollar mer imorgon, ville inte vara där och peta för mycket. Men det såg inte ut att vara någon mer. Druvan var helt lugn och lät mej titta på dom och lyfta lite på pälsen som hon lagt dit. Hihi, jag e så glad :D






Mamma Druvan




Pappa Stampe

Cp-Ringy

2010-09-16 | 14:51:45
Behöver jag ens säga att jag fortfarande e sjuk? Verkar ju aldrig gå över.. Kan ju knappt andas och ont överallt..

Haha, stör mej på mej själv just nu, känner mej så less och irriterad på människor och vill bara va själv, även fast jag hatar det! Men det e väl bara för att jag mår dåligt.. Aja, känns ju lagomt cp i alla fall.

Druvan höll på hela kvällen med att bygga bo :) Så hoppas ungarna kommer snart! :D





-

2010-09-15 | 00:06:33
varför gråter jag..
cp




Aj..

2010-09-14 | 17:03:03
Vaknade med feber och ont överallt imorse så min mami som alltid tjatar om närvaro i skolan och så, tvingade mej att vara hemma. Hade nog inte kunnat gå ändå :o  Har så sjukt ont i lungorna, huvet, öronen och halsen.. Så fort jag rör mej gör det så jävla ont.. Sov till tre idag i alla fall, men försöker hålla mej vaken nu så jag kan sova inatt istället. Så får vi väl se hur jag mår imorgon :)


Stampe e ju för söt<3


Mått dåligt idag

2010-09-13 | 21:33:14
Har verkligen mått sjukt dåligt idag :( Hela dagen.. Förkyld som fan och så illamåendet. Men var i skolan hela dagen ändå! *duktig* Sen efter skolan var jag hos Jhonny<3 Var jättemysigt fast jag somnade :) Vi såg en rolig film med Jack Black också. Har sett den förut, men kom knappt ihåg den.

 

Hihi saknar min sötnos redan<3


.

2010-09-12 | 15:30:14


Mardrömmen

2010-09-12 | 14:26:30
Inatt drömde jag en hemsk sak.. Jag skulle till en läkare och ta några prover eftersom dom misstänkte att jag hade sjukdomen Ellos (haha). Det betydde att jag inte tålde vissa atomer som fanns i min säng. Jag var allergisk mot min egen säng! Vilken mardröm..


Har precis gjort rent till kaninerna och sitter och äter macka :) Det regnar galet mycket ute så det blir nog en sitta-inne-dag för mej. Men det blir rätt skönt tror jag.. Eftersom det börjar en ny skolvecka imorrn. Gå upp tidigt e ju inte riktigt min grej.. Att gå upp över huvud taget e inte min grej!



RSS 2.0