Ligger på min dödsbädd..typ.

2011-01-29 | 00:15:00
Bleeh vad jag hatar att vara sjuk.. Lever på hostmedicin, vatten och strepsils nu. Och gått ner i vikt.. Inte många kilon men det e ju inte så kul för någon som redan har problem med att inte kunna äta normalt.
Jag som va på gång :( Åt rätt bra, skola varje dag osv. Lyckas alltid bli sjuk :/
Aja, ska kolla på The big bang theory nu! Det e så jävla bra :')
 


Längtar till lovet ♥

2011-01-27 | 19:59:03
Jag e sjuk! Har jätteont i lungorna och så :( Haha, jag lever på sms från bebis och att Malin e så fantastisk rolig! ♥
Längtar ju galet mycket till lovet kan jag ju säga! Ska bli så skönt att komma ifrån Umeå och träffa andra människor :)
Jag kan ju inte sprida för mycket glädje och rage här.. Haha♥


Läskigt sår..

2011-01-22 | 18:49:21
Mår bättre idag och igår! Fast väldigt trött är jag..
Mitt sår på fingret ska jag kolla upp också! Det har ju blödigt i mer än två veckor nu, och ett sår på fingret ska tydligen sluta blöda efter några timmar högst.. Dessutom har det börjat lukta asäckligt så blir ju rädd att det ska va nåt konstigt! :o Speciellt eftersom jag har solat rätt mycket nu i december-januari..
Ska inte göra något speciellt ikväll i alla fall, Malin och jag ska gejma! Om vi orkar.. Haha<3

Ville vara lite blå!

Manus

2011-01-20 | 12:35:19
Kom nyss till skolan och försöker skriva manus.. Det går dåligt. Har verkligen ingen fantasi känner jag. Ovanligt :/ Brukar vara tvärtom ju. Vill helst bara sova nu :/ Jag som ska vara duktig så kan jag inte komma på nåt att skriva om! ;<


Dancing with tears in my eyes

2011-01-20 | 02:45:49
Usch ligger vaken och kan inte somna. Känns som jag e på väg in i en dålig period.. Vill kunna vara glad, men det är så svårt just nu. Får göra mitt bästa och i alla fall hålla ut till lovet! Då kommer jag härifrån. Till bästaste :') Om hon inte kastar ut mej för papphatten!! :@ (li)


Bild från i höstas/november

Tänker..

2011-01-19 | 23:17:54
Det har varit en lång och rätt jobbig dag idag. Har varit riktigt trött, sov en timme i skolan till och med. Har varit rätt nere idag :/ Blev bara värre och värre också. Sitter fan och gråter nu.. Haha, guuuuud vad jag e känslig! Jag som lovat mej själv att inte lita på någon.. Jag bryr mej bara för mycket, det e så jag förstör allt. Alltid.
Nu ska jag göra det jag gör bäst. Dricka cola! Och skolarbete. Det har jag ju bestämt! Jag ska bli bättre när det gäller skolan! Bara 1,5 år kvar nu.. Sen vill jag härifrån.. Långt. Helst inte Sverige..

Skola!

2011-01-18 | 12:47:04
Sitter i skolan och har håltimme. Det e astråkigt! Eftersom nästan alla har engelska.. Börjar min sista lektion om en timme, sen ska jag äntligen hem! Men ska försöka att inte somna innan ikväll. Får så svårt att sova annars. Har en till lång dag den här veckan ju. Skönt!


Färgar håret

2011-01-16 | 19:54:18
Sitter med färg i håret och bleker utväxten, och fan va snabbt det bleks! Haha, jag e lika fascinerad varje gång!
Ikväll ska jag se på en film på 5an som hette typ Huset vid sjön.  Aldrig sett den så hoppas den e bra :D

Jag ska bli duktig

2011-01-15 | 19:14:59
Jag har bestämt mej för att bli duktig och satsa ännu mer på skolan. Ha bättre närvaro och bättre betyg om jag lyckas. Har varit ett stort problem för mej att gå dit men förra terminen blev jag lite bättre på det, och nu ska jag bli ännu bättre!
Är egentligen glad dom dagar jag kommer upp ur sängen... Men jag ska göra mitt bästa i alla fall =)
Vi har bättre schema i år så då känns det lite lättare. Sen hoppas jag våren kommer tidigt så det blir ljust och jag kanske blir lite piggare och är ut mer.

Hår

2011-01-15 | 19:10:10
Har beställt löshår nu. Vill ha tjockare igen :D Och imorrn ska jag färga min utväxt, innan den syns för mycket!
Jane Hellen MOOD har lätt bästa blekningen! Brukar köra på ultrablond men igår såg jag att det fanns ultrablond x-tra! För mörkt hår, så tog den =) Ska bli fin he-he

Idag

2011-01-15 | 19:04:07
Kom inte upp ur sängen förens 4 idag. Var alldeles för trött och orkade bara inte :/ Så det har väl inte varit en så bra dag idag..  Vi åt i alla fall god middag och efterrätt :')
Doppade frukter i vit och mörk choklad.
Sjukt gott med jordgubbar! Får mej att längta så mycket efter sommaren igen..

Vill inte sova!

2011-01-12 | 00:29:18
Ligger vaken och vill inte somna för då måste jag gå upp snart.. Usch! Aja, det måste ju göras.. Hoppas vi tar det lugnt i börjar! Lär ju inte hända, men ändå.
Såg precis klart på A cinderella story och naaaw! Jag gillar söta filmer ^_^
Nu ska jag spela Bejeweled och lyssna på musik tills jag somnar!

Sängen 4 evah

2011-01-11 | 19:37:22
Idag har jag bara legat i sängen och vägrat gå upp! Eller.. Jag gick upp vid 6 och duschade och fixade mej. Buuh.. Har ångest över att gå till skolan imorgon. Jag trivs med lov, nåt jag inte gör med skolan.. -.-
Men ja, får göra mitt bästa! lov snart igen :')
Och så luktar jag choklad från ansiktsmasken! Mmmh..! Nu ska jag nog bara se film och sen sova tidigt.

Fira Linus!

2011-01-10 | 16:59:18
Har sovit länge idag eftersom jag inte såg någon anledning att gå upp när jag inte har något att göra.. Bror och mamma och pappa kom i alla fall hem fyra så då gick jag upp :)
Ska snart äta födelsedagsmiddag! Kyckling med paprika och mini majs! Åh vad jag älskar mini majs! Sen kommer kusinerna hit och fikar tårta och sånt :)

Grattis!

2011-01-10 | 00:08:05
Grattis Linus min älskade bror!! Hoppas det blir en helt awesome dag! =) ♥





RSS 2.0