Fick äntligen hem den!

2011-05-30 | 16:37:17
Hihi idag fick jag hem min cream eyeliner och eyelid primer! ^_^ *happy* Nu väntar jag bara på paletten! Hoppas den kommer redan i veckan :3  Den skickas ju innom Sverige och det skulle vara snabb leverans så ^_^
Nu ere gejming med Mansljus!

Den var mindre än jag trodde, men räcker säkert länge ändå ^^

Sminkpalette

2011-05-29 | 02:31:00
Onooh! Nyss beställde jag en sminkpalette! ^__^ Mwiihi! Mest ögonskuggor, men ett par rogue fanns med också! Bra som fan! :D Behöver verkligen det, för båda mina paletter e med skimmer i, och jag vill ha matta :<
Längtar till den kommer! ^__^ <3 Plus att ena jag har nu smular ju som fan på dom flera färger.. :s Riktigt jobbig
e den! Fina färger, men vill som sagt ha matta också! :x E sjukt sugen på gul ögonskugga! ^__^ Man kan göra så mycket fint, speciellt till sommaren med gul, ljusgrön,
ljusblå, ljusrosa osv.. Haha e i extas!<3



Zombie awakened!

2011-05-29 | 02:24:12
woot idag har jag varit glad. Eller.. inte lessen iaf. Känns sjukt konstigt efter att ha varit som en zombie i nästan två veckor! Hatar såna perioder.. -_-

Idag sov jag lääänge, och sen bakade jag! :D Blev ju failat i förrigår så jag gjorde ett nytt försök! Hoppas den inte också rinner bort.. Tog för mycket grädde då, men den här gången var jag asnoga! Ändå va den helt lös efter 3 timmar i kylen, men får väl se imorn :o

Den hårfagre, med oborstat och oplattat hår<3

.

2011-05-28 | 01:19:59

Livet

2011-05-27 | 19:31:00
Fyfan vad jag mår skit. E nere i feta down-perioden.. Känner mej lessen hela tiden, ingen ork till nåt och när jag väl orkar nånting, att ens prata med nån, då blir det bara fel. Borde typ gräva ner mej -__-  Men det e väl det härliga livet med en depression. Regnar gör det också, som om det inte kunde bli sämre..

Allt känns meningslöst.
 
 
 
 
Önskar att livet såg helt annorlunda ut, att hela världen fungerade på ett annat sätt. Något annat.

Idag då

2011-05-26 | 16:52:00
Idag har jag varit hemma, eftersom det var tänkt att jag inte skulle vara med och filma idag. Sen när jag vaknar ser jag att dom har ringt och skrivit på fb att dom behövde mej.. Synd att jag e alldeles för svårväckt då. 
Men ja, har bakat idag. Bajs blev det. I alla fall som botten, över det blev det hallonpanacotta! Asgott.

Sen har jag fixat med kaninbloggen! Druvan får ju ungar nästa vecka :D Yeey!
Och nu ska jag skriva lite på historiauppgiften... Blargh!
 
 
Lurig jävel.

Gulligt...

2011-05-26 | 16:41:34
Gulligt finger va?

Nu e den så liten iaf..

Bajs

2011-05-26 | 16:40:00
Har bakat bajs.
 
 
 

Chillar med nutten ♥

2011-05-24 | 22:54:57
Sitter i sängen och chillar med stampe. Vi myser! Han vill bara ligga och bli klappad på huvet och tvätta min arm ♥
Haha, snutte! ♥
Imorn ska jag till skolan.. Bleh. Inte varit där på hela förra veckan och den här. Ingen lust alls att gå dit heller. Men jag måste för vi ska filma. Hoppas bara inte mina scener, för kul när mina läppar har sår och blåsor sen det kom in smuts när jag slet av halva läppen ;););) Duktig_chey. Och äcklig.. Ser förjävlig ut.
Var på astmakoll idag, och det hade inte blivit bättre alls. Dels därför jag fortfarande är så sjukt trött hela tiden. Jag får inte in nog med luft. Så nu har jag fått dubbla dosen och se om det hjälper.. Uuh, life sucks.

Jag ser ut som bajs, kul va? Innan läpparna dog också..

Skills!

2011-05-21 | 17:41:59
Hej alla as!
Tänkte berätta att jag börjar fan få skills i köket... Gjorde nyss hallonpanacottapaj! Helt själv ;);););) Om världen kan vänta med att gå under till halv 9 ungefär så hinner jag smaka den också!
Så ikväll ska jag bara sitta hemma och äta göttan och spela wow och kolla på twilight 3. För jag har UPPENBARLIGEN inga vänner. As, dörå.

I alla fall.. Solade lite idag, men jag gick upp typ runt 1 så hann inte så mycket innan det började blåsa och ha sej :( Så sjukt svårt att komma upp ur sängen med den här jävla pollenallergin! Verkar som att alla mina allergier blir värre då ju.. Trots medicinen och ögondropparna. Blir riktigt jävla trött, och jag är ju normalt sätt onormalt trött.. :/  Haha, cp det lät x)

Känns tråkigt att inte göra någonting, men i stan så kommer det ju typ bara vara massa fulla människor ändå, och det brukar att bli så att det kommer någon äcklig gubbe fram till mej osv.. Haha, snuskon dras till mej! </3


Jag igår.

Cream eyeliner

2011-05-20 | 00:12:26
Beställde just en cream eyeliner från e.l.f! Recensionerna på make-up alley lät ju positiva också, så hoppas den är bra! :D 35 kronor liksom, haha fan ett skämt! Dom jag hittat i affärer kostar över 200. Så den här lär vara värd att prova! Speciellt nu när jag försöker spara pengar ^__^ Köpte en eyelid primer också, eftersom min är slut. 15 kronor. Hoppas den också är någorlunda bra :)
Dom har så sjuuukt billigt smink och sminktillbehör! Allt är inte bra, men en del saker är awesome! Sen varierar resultaten från person till person också såklart.

Göttan med gejming

2011-05-19 | 21:25:05
Ha-ha-hallåååå? 
Sitter just nu med cola och göttan och gejmar! Ooouf tjockizZzZz! ♥ Ska nog se Twilight Eclipse sen, eftersom jag såg 1an och 2an förra helgen ^__^  Dom e ju så bra!♥

Imorgon ska jag ta mej till skolan. Uääh.. Första gången den här veckan och det känns inte taggat!
Fast det göre väl aldrig. Efter det ska jag köpa mat till älsklingarna, och duuuuumle! Haha, så jävla sugen på det!
Och köra bil, bil, bil, köra bil,bil, bil (8)!
Och här e en bild på lillskrutten som blir 13 veckor imorrn! Ninen! ♥


Tumörsåret ska bort! :@

2011-05-18 | 23:56:00
Idag var jag till sjukhuset, handplastikkirurgen! För 3e gången haha.. Dom brände på tumörsåret den här gången med, och fick med mej två stickor hem också så jag kan bränna själv imorn och på fredag!
Sen får vi se hure ser ut efter helgen.. Hoppas att det försvinner! Haft sen i December nu, och det blöder ju inte lite xD Som tur e är den i alla fall inte så där jävla stor som den va innan dom KLIPPTE av skiten!

Aja, ska gejma lite till sen se film och sova tror jag :) Har sovmorgon imorn iaf! ^__^


150 kilo fettot Ringy med en chipsskål på huvet.

Ögonlocksoperation

2011-05-18 | 23:21:00
Något jag har velat göra länge är en ögonlockoperation.  Eftersom jag hade oturen att få ögon där man typ inte ser ögonlocken.. Om jag inte drar upp ögonbrynen asmycket då haha xD
Min papi har så med, och med åren har huden över ögat börjat hänga ner. Så vill inte jag få.. Och jag tror jag börjar få så :x  Har hursom tänkt på det flera år. Dels för att det e snyggt såklart, men också för att det blir jobbigt ju mer huden hänger för ögat haha xD
 
 
 
Före &Efter
 
 
 

jajajaja ♥

2011-05-17 | 17:58:00
Huuuähähähäh! Hej alla as. Idag ska jag vara hemma för jag kunde inte sova inatt så.. Men jag gjorde det jag skulle gjort i skolan iaf! Fixa lite i flash och började leta info om vietnamkriget. Fyfan vad krångligt krig.. Haha, det va det, okej?
Så jävla mycket som hände hit och dit, ching chong bao gjorde det, minh ching mao gjorde nåt annat, sen ska självklart USA komma från ingenstans och lägga sej i?! Som vanligt..
 
 
Men imorn ska jag till skolan. Fast kommer ju missa typ hela rörlig bild eftersom jag ska till hand-plastikkirurgen för 3e gången. Hoppas dom gör något.... Annars slaktar jag dom.
 
 
Nu ska jag fixa iordning mitt hår så jag slipper hålla på så mycket imorn när jag e tröttis.
 
 
 
Jag och snuttisarna, Ninen och Stampe ♥

RSS 2.0